середа, 21 листопада 2012 01:18

Адвокат поскаржився на Апеляційний суд: "Він продовжує порушувати права Луценка"

Адвокат поскаржився на Апеляційний суд: "Він продовжує порушувати права Луценка"
Фото: obozrevatel.com

Апеляційний суд наслідує Печерський суд у порушення прав екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це в ефірі 5 каналу сказав захисник колишнього голови МВС Олексій Баганець.

"Ми сьогодні повинні говорити про те, чи дотримуються його права в судовому процесі. Так от, я заявляю про те, що протягом розгляду справи в суді першої інстанції і, на превеликий даль, під час розгляду сьогодні нашої апеляції, права Юрія Луценка порушуються. У першу чергу вони порушуються у зв'язку з тим, що ані суд першої інстанції, ані суд апеляційної інстанції, не вживають заходів щодо повного всебічного дослідження матеріалів справи", - наголосив захисник.

Баганець пояснив, що мова іде про те, що сьогодні суд "по шляху, протоптаному вже Печерським судом", відмовив Юрію Луценку , його захисту, іншими захисникам та підсуднім, долучити до матеріалів справи додаткові матеріали, які повністю спростовують висунуте обвинувачення.

"Суд також відмовився викликати на засідання і допитати свідків як зі сторони держобвинувачення, які не були допитані, не зважаючи на наші заяви, так і наших свідків зі сторони захисту", - додав адвокат.

Відповідаючи на запитання, чи свідчить це про заангажованість суду, Баганець наголосив: "Звичайно. Про яке повне і неупереджене відношення суду до цієї кримінальної справи у такому випадку можна говорити?".

Зараз ви читаєте новину «Адвокат поскаржився на Апеляційний суд: "Він продовжує порушувати права Луценка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути