Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2012 00:25

"Регіонал" дорікнув Луценку за образи судді: "Захищатись можна будь-яким чином, але не так"

"Регіонал" дорікнув Луценку за образи судді: "Захищатись можна будь-яким чином, але не так"
Валерій Бондик. Фото: news2000.com.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко може захищати себе будь-якими законним способом, але він не повинен вдаватися до особистих образ суддів.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від Партії регіонів Валерій Бондик.

Коментуючи поведінку Луценка під час розгляду апеляції з його справи, "регіонал" підкреслив, що хоч і не має коментувати це, бо не є учасником процесу, але вважає, що екс-мінітср мав би поводитися інакше.

"От у вас був такий наголос, що Україна рухається в Європу.... Хоча обмовлюсь, я не маю права давати підсудному оцінку, - зазначив він, та продовжив. - Він (Луценко, - ред.)  має право обирати будь-які законні способи захисту. Якщо він переходить на образи, до речі, оцього судді, Юрій Віталійович... Цей суддя, колишній військовий суддя, він в Афганістані кулемети таскав у розвідроті, а він каже, що у нього живіт такий".

"Не потрібно Юрію Віталійовичу, як громадянину України, припускатись до особистих образ. Захищатись можна будь-яким чином, але не так", - додав Бондик.

Нагадаємо, що 20 листопада в Апеляційному суді Києва розглядалася апеляція щодо рішення Печерського суду по справі екс-міністра. У судовому засіданні було оголошено перерву до 11.00 21 листопада. За словами Луценка, після відмови по всіх клопотаннях немає сумніву, що рішення вже готове.

Під час засідання у вівторок Луценко звернувся до судді так: "Шановний громадянин з обличчям радянського чемодана і животом, у який поміститься супутник разом з Бєлкою, Стрєлкою на борту, дайте мені право виступити".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" дорікнув Луценку за образи судді: "Захищатись можна будь-яким чином, але не так"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути