середа, 15 серпня 2018 14:19

Адвокат Януковича розповів про 74 томи справи і 80 гігабайт відео

Адвокат Януковича розповів про 74 томи справи і 80 гігабайт відео
Колишній президент Віктор Янукович переховується в Росії. Замість нього в суд ходять адвокати. Фото: Reuters

У четвер, 16 серпня, відбудеться наступне засідання у справі про державну зраду колишнього президента Віктора Януковича.

До процесу, який відбувається в Оболонському суді Києва, долучився новий адвокат - Олександр Байдик. Тепер Януковича захищатимуть одразу 5 приватних адвокатів, пише Expres.ua

"У мене існує домовленість із моїм клієнтом не розголошувати інформацію про зустрічі й домовленості. Я маю офіційно завірену угоду з Віктором Януковичем про його захист у суді", - розповів він.

"Станом на цей час вже ознайомився з 14 томами матеріалами справи, загалом їх 74. В одному томі - 250 аркушів. Крім того, є ще близько 80 гігабайт відеозаписів, зокрема із судових засідань. Щодня я по 2-3 години ознайомлююся зі справою", - додав Байдик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко та Януковича назвали чоботами однієї пари

Віктора Януковича обвинувачують у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, державній зраді, пособництві РФ.

Йому загрожує довічне ув'язнення. 5 липня 2017-го в ефірі російського телеканалу Янукович заявив, що не хоче брати участь у судовому процесі.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Януковича розповів про 74 томи справи і 80 гігабайт відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути