пʼятниця, 29 липня 2011 13:01

Аделаджу можуть посадити на 12 років

Аделаджу можуть посадити на 12 років

Слідство встановило, що шість членів злочинного угруповання, в т. ч. і Сандей Аделаджа, протягом 2006-2008 рр.. під виглядом інвестиційної діяльності компанії "Кінгс Кепітал" заволоділи коштами громадян. Про це повідомила Генпрокуратура, пише Сегодня.

Визнані потерпілими 618 осіб, а матеріальна шкода складає 52 млн грн. Їх звинувачують за ч. 1 ст. 255 (створення, керівництво і участь в злочинному угрупованні), ч. 4 т. 190 (шахрайство), та ч. 2,3 ст. 358 (підробка документа). Разом: пастору "Посольства Божого" світить 12 років в'язниці. Адвокат Аделаджі Андрій Федур каже, що йому Генпрокуратура нічого про передачу справи не повідомляла.

"Може, й передали, я не знаю", - вважає Федур.

Він як і раніше запевняє, що його клієнт ні в чому не винен, а навпаки, Сандей намагався застерегти людей від емоційних інвестицій.

У той же час Апеляційний суд Києва зажадав від Шевченківського райсуду столиці винести вирок екс-начальниці главку охорони здоров'я КМДА Людмилі Качуровій. Ще 11 квітня райсуд визнав зібрані слідством факти недостатніми і відправив справу на дорозслідування. Прокуратура оскаржила це.

Зараз ви читаєте новину «Аделаджу можуть посадити на 12 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути