четвер, 02 червня 2011 19:50

Аделаджа стверджує, що вільний

Аделаджа стверджує, що вільний

Після того, як в ЗМІ з'явилася інформація про затримання пастора "Посольства Божого" Сандея Аделаджі, "Сегодня" зв'язалася з ним особисто.

"Я на волі! Ніякого затримання не було, це все провокація. Я не знаю, кому це вигідно", - заявив Аделаджа в телефонному інтерв'ю.

Факт затримання спростував і його адвокат Андрій Федур.

"Аделаджу ніхто не арештовував. Я як адвокат нічого не знаю про його затримання", - заявив нам захисник пастора.

У той же час джерело в Головному слідчому управлінні СБУ заявив виданню, що Сандея сьогодні таки затримували. За інформацією ЗМІ, Аделаджу нібито "взяли", коли він з охоронцями виходив з джипа на парковці торгового центру "Материк". Опору ніхто з них не надав.

Нагадаємо, пастор "Посольства Божого" проходить у двох кримінальних справах. Його звинувачують в шахрайстві і створенні злочинного угруповання. Він нібито закликав прихожан своєї церкви вкладати гроші у фінансову піраміду King's Capital. У липні справу збиралися передати до суду.

Як раніше заявляв начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фарінник, всього по справі King's Capital доведений збиток постраждалих на 50 мільйонів гривень. Аделаджа, за словами Фарінника, не захотів читати матеріали слідства.

Зараз ви читаєте новину «Аделаджа стверджує, що вільний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути