четвер, 29 вересня 2011 11:28

Яценюк запрошує Януковича на бесіду до парламенту

Яценюк запрошує Януковича на бесіду до парламенту

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк вважає за необхідне провести спеціальне засідання парламенту за участю президента та уряду для обговорення ситуації в Україні.

"Я підготував проект постанови парламенту і зареєструю його з приводу спеціального засідання Верховної Ради України за участю президента і Кабміну", - сказав Яценюк на брифінгу біля Печерського райсуду у четвер.

За його словами, президент Віктор Янукович веде дискусії з усіма, крім українського народу.

"Наш президент, виявляється, веде дискусії з усіма - американським президентом, німецьким канцлером, Єврокомісією, з російським президентом - але немає дискусії всередині країни", - сказав він.

Лідер "Фронту змін" додав, що це засідання необхідно для обговорення економічної та політичної кризи.

"Президент повинен прийти в парламент і заявити свою позицію, по-перше, з політичних питань, починаючи від закону України про вибори і закінчуючи його особистою позицією, як глави держави з приводу кримінальних процесів і декриміналізації справ, які ми зараз слухаємо в Печерському суді. І по-друге, з питань економіки", - зазначив він.

Яценюк наголосив, що зареєструє цей проект постанови в четвер, а дату засідання визначить погоджувальна рада керівників комітетів і фракцій парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк запрошує Януковича на бесіду до парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути