четвер, 07 квітня 2011 18:45

Яценюк лякає повторенням історії з купонами

Яценюк лякає повторенням історії з купонами

Народний депутат України Арсеній Яценюк переконаний, що земельна реформа завершиться так само, як й приватизація 1990-х років.

Про це він сказав сьогодні, виступаючи на Форумі експертів із питань змін до Податкового кодексу України.

"Єдине, що залишилося в України - земля. Модель, яку вони пропонують, буде наступна. По-перше, влада створить Земельний банк. По-друге, цей банк отримає кредити від Національного банку через емісію - надрукує гроші. Повториться історія з купонами. По-третє, клієнтами цього Земельного банку стане найближче оточення Партії регіонів. По-четверте, за ці надруковані вони скуплять всі землі. Я думаю це буде сімей 5 -10. Зрозуміло, не для обробітку землі. Саме тому вони хочуть дозволити іноземцям купувати землю, щоб потім їм цю землю перепродувати", - вважає нардеп.

Яценюк зазначив, що він не дарма говорив, що в Україні вірогідна земельна революція.

"Українська земля найдешевша в Європі. Вони її хочуть скупити, а потім перепродадуть. Це простий продаж держави. У нас залишиться Банкова, гімн, герб, прапор, президентський штандарт та паспорти громадян України. Все інше буде належати не громадянам України", - додав "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк лякає повторенням історії з купонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути