Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2007 10:29

Яценюк поїхав у Брюссель на запрошення комісара Євросоюзу

Міністр закордонних справ Арсеній Яценюк відбув у Брюссель (Бельгія) для зустрічей з керівництвом Європарламенту. Про це повідомила прес-служба МЗС.

Яценюк відвідує Брюссель за запрошенням комісара Європейського Союзу із зовнішньої політики Беніти Ферреро-Вальднер.

Програмою візиту заплановані зустрічі Яценюка з Ферреро-Вальднер, а також із представниками Європейського парламенту, зокрема, з віце-президентом Європарламенту Мареком Сівецом, керівником комітету Європарламенту із закордонних справ Яцеком Саріушем-Вольским і керівництвом делегації Європарламенту по зв"язках з Україною.

Під час перебування в Брюсселі міністр проведе регіональну нараду з послами України в Бельгії, Великобританії, Нідерландах, Португалії, Франції й Німеччині, а також із представниками України при міжнародних організаціях.

У ході наради Яценюк планує обговорити стан і перспективи двосторонніх відносин із країнами європейського регіону й взаємини України з міжнародними організаціями.

27 березня Яценюк продовжить перебування в Брюсселі в складі делегації на чолі із прем"єр-міністром Віктором Януковичем.

21 березня Верховна Рада призначила Яценюка міністром закордонних справ, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк поїхав у Брюссель на запрошення комісара Євросоюзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути