Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 09:52

Яценюк: Порядок в Україні наведуть 50 ефективних менеджерів

Яценюк: Порядок в Україні наведуть 50 ефективних менеджерів
Народний депутат України, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк вважає, що для того, аби змінити країну, потрібно 50 ефективних менеджерів.

Про це він заявив під час презентації місцевої організації "Фронту змін" у Дніпродзержинську Дніпропетровської області.

Як повідомили в прес-службі "Фронту змін", Яценюк наголосив, що необхідно "сформувати сильну команду з людей, які хочуть змінити себе та змінити щось у країні, починаючи з рівня села та завершуючи центральним рівнем". Він зазначив, що "саме такі люди – активні та ефективні – стануть основною рушійною силою майбутньої політичної партії".

"Адже для того, щоб змінити країну, не так багато людей потрібно. На всю країну – 50 ефективних менеджерів, і, звичайно, повинна бути жорстка та чітка структура, що визначає повноваження як на місцях, так і у центрі", - додав Яценюк.

За його словами, в Україні було безліч реформ, "принаймні, задекларованих", але мало що зроблено, оскільки "не було з ким" їх проводити.

Яценюк наголосив, що на сьогодні "політичні партії – це найчастіше політичні клуби харизматичних лідерів, де всередині не існує жодної партійної демократії, ніж реальні політичні партії".

Він додав, що "для таких політичних партій головне – прийти до влади, а там ділимо, що маємо". "Але так країна працювати не може", - підкреслив Яценюк.


За матеріалом : УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Порядок в Україні наведуть 50 ефективних менеджерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути