Ексклюзиви
пʼятниця, 23 січня 2009 12:45

Соратник Яценюка: "Юля страшно боїться, і буде мочити Арсенія"

Соратник Яценюка: "Юля страшно боїться, і буде мочити Арсенія"

В оточенні екс-спікера, депутата Арсенія Яценюка спростовують заяви прем"єра Юлії Тимошенко про те, що його фінансує співвласник "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ.

Один зі сподвижників Яценюка сказав газеті "Сегодня", що "випад" Тимошенко продиктований політичною конкуренцією.

"Ні з яким Фірташем ми не зв"язані. Просто Яценюк "живе" на електоральному полі прем"єра. Саме до нього, як показують соцопитування, зараз масово переходять голосм тих людей, які розчарувалися в Ющенку й у Тимошенко. Тому Юля його страшно боїться, і буде мочити Арсенія, не цураючись найбрудніших методів", - сказало джерело.

Офіційно, втім, екс-спікер на це не реагує. "Ми коментувати заяву Тимошенко не будемо", - сказав прес-секретар Яценюка Андрій Жигулін.

Як відомо, Тимошенко днями заявила, що "у кулуарах Верховної Ради усі пов"язують пана Яценюка з паном Фірташем, і усі говорять про те, що Фірташ фінансує цей новий молодий проект".

В оточенні Тимошенко "Сегодня" сказали, що це був не випадковий "наїзд".

"Так, ми знаємо, що Фірташ його (Яценюка) фінансує. Політтехнологом Сєні став Володимир Грановський, людина Фірташа", - заявило джерело в оточенні прем"єра.

"Далі. Незабаром президентські вибори. Боротися ж треба не просто за президентське крісло, а за голоси "помаранчевих" виборців, які в своїй більшості симпатизують Юлі, а не Ющенку. Але Ющенко може сам не балотуватися, щоб не програти, а запустити операцію "спадкоємець", тому що бачить у Сєні свого спадкоємця", - додав співрозмовник газети з оточення Тимошенко.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Соратник Яценюка: "Юля страшно боїться, і буде мочити Арсенія"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути