неділя, 29 січня 2012 18:33

Яценюк обіцяє звільнити Тимошенко тільки після виборів

Яценюк обіцяє звільнити Тимошенко тільки після виборів

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявив, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко може бути звільнена після перемоги опозиції на парламентських виборах.

"Я вважаю, що найкращий шлях до звільнення Тимошенко - це в перший тиждень засідання нового складу парламенту внести зміни до законодавства, що регулює діяльність судової гілки влади, наділити відповідними повноваженнями Верховний суд України", - вважає політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На округах опозиція обиратиме найкращих - Яценюк

На його думку, чесний суд виправдає Тимошенко за всіма статтями.

"Нам не треба приймати окремий закон по Тимошенко, там (у кримінальній справі проти екс-прем'єра) немає складу злочину. Якщо буде проведений чесний суд, то Тимошенко буде виправдана за всіма статтями", - наголосив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко хочуть видавити з країни. Це підніме рейтинг Президенту - політолог

На питання, чи означає це, що Тимошенко опиниться на волі лише в разі перемоги опозиції на виборах, Яценюк відповів: "Якщо ми приходимо до влади, ми розуміємо, як звільнити Тимошенко. Сьогодні вона може бути звільнена тільки в одному випадку - якщо Янукович візьме для себе таке рішення".

Нагадаємо, Арсеній Яценюк поїхав на Всесвітній економічний форум у Давосі, щоб висловити позицію української опозиції з приводу того, що відбувається в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк обіцяє звільнити Тимошенко тільки після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути