пʼятниця, 27 січня 2012 15:38

Яценюк знайшов PR-подібність між Януковичем і Тимошенко

Яценюк знайшов PR-подібність між Януковичем і Тимошенко

Лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк називає піаром дії як президента України Віктора Януковича, так і засудженої екс-прем'єра Юлії Тимошенко, і закликає чинного главу держави реальними кроками змінити ситуацію в країні.

"І Янукович, і Тимошенко - це було як раз між першим і другим туром (президентських виборів) - обіцяли аудиторії. Багато чого змінилося, ми очікували, що справжні зміни відбудуться в нашій країні. Але обидва з них мають дві загальні літери - PR - президент (President) Янукович і в'язень (Prisoner) Тимошенко", - сказав він на 8-му Українському ланчі в Давосі в п'ятницю.

При цьому Яценюк зазначив, що в Україні все ще є шанс змінити хід подій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На округах опозиція обиратиме найкращих - Яценюк

"Пане президенте, у вас досі є влада для того, щоб декриміналізувати радянський Кримінальний кодекс, щоб ввести реформи в країні, звільнити Юлію Тимошенко, Юрія Луценка і зробити дуже хоробрі та сміливі дії", - сказав він.

Лідер "Фронту Змін" зазначив, що у чинного президента для цього достатньо влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк передбачає, що ПАРЄ чітко висловиться щодо стану демократії в Україні

У той же час, на думку Яценюка, не можна говорити про здорову економіку в "нездоровій країні". "Ви не можете мати здорову економіку в нездоровій політичній ситуації", - сказав він.

На думку Яценюка, відновлення політичної та економічної конкурентоспроможності України стане ключовим фактором для економічного розвитку в країні. У цьому контексті він підкреслив, що парламентські вибори стануть тестом на європейськість України, на її свободу.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк знайшов PR-подібність між Януковичем і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути