Ексклюзиви
четвер, 26 січня 2012 10:30

Яценюк летить у Давос представляти об'єднану опозицію

Яценюк летить у Давос представляти об'єднану опозицію

Лідер партії "Фронт змін", народний депутат України Арсеній Яценюк познайомить учасників Всесвітнього економічного форуму в Давосі з ситуацією в Україні.

"Моє завдання - це розкрити два питання - висловити позицію об'єднаної опозиції з приводу того, що відбувається в Україні. І друге - прийняти участь у предметній дискусії про економічне майбутнє як великого світу, так і України в рамках великого світу", - сказав Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР спокійні: ПАРЄ не застосує санкцій проти України

За словами лідера партії, він буде представляти на Давоському форумі об'єднану українську опозицію: "Ми погодили такий формат з "Батьківщиною". Немиря (заступник голови партії "Батьківщина" - ред.) також отримав запрошення, але їде в Страсбург (на засідання Парламентської асамблеї Ради Європи - ред.)".

Яценюк також розповів, що звернувся до першого заступника глави партії "Батьківщина" Олександра Турчинова та інших членів опозиції з проханням висловити своє бачення щодо того, які позиції необхідно подати на Давоському форумі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович зустрівся з президентом ЄБРР і подякував за "блискуче" співробітництво

Як повідомив Яценюк, в Давосі в нього заплановано кілька зустрічей, в тому числі з міністром закордонних справ Швеції Карлом Більдтом, відомим американським фінансистом Джорджем Соросом. "Буде ще кілька зустрічей в залежності від того, як будуть розвиватися події", - додав Яценюк.

За інформацією прес-служби "Фронту змін", Яценюк планує у Давосі взяти участь у 8-му українському ланчі, який пройде в рамках Всесвітнього економічного форуму.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк летить у Давос представляти об'єднану опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути