середа, 25 січня 2012 22:49

Янукович зустрівся з президентом ЄБРР і подякував за "блискуче" співробітництво

Янукович зустрівся з президентом ЄБРР і подякував за "блискуче" співробітництво

Україна цінує свою співпрацю з Європейським банком реконструкції та розвитку – ЄБРР є нашим важливим партнером у питаннях розвитку стратегічних інвестиційних проектів. Про це заявив президент України Віктор Янукович під час зустрічі з президентом ЄБРР Томасом Міровим, повідомляє прес-служба глави держави.

"ЄБРР є постійним стратегічним партнером України в питаннях інвестицій, розвитку стратегічних інвестиційних проектів, і ми це дуже цінуємо", - наголосив глава держави, оцінивши як блискучу співпрацю нашої держави та Банку в реалізації низки проектів в Україні.

Одним із найважливіших він назвав проект із будівництва об'єкту "Укриття" на Чорнобильській АЕС, фактично спрямований на забезпечення безпеки всієї Східної Європи.

"Я хочу особисто вам подякувати за цю співпрацю", - сказав Янукович.

Глава держави також звернув увагу на успішну реалізацію Україною та ЄБРР проектів, пов'язаних із розбудовою інфраструктури, спорудженням енергетичних об'єктів – йдеться про сфери атомної та гідроенергетики, будівництво ліній електропередач.

"Це ті проекти, які в цілому створюють умови для розвитку економіки України", - підкреслив президент.

Янукович подякував Томасу Міровому за його особистий внесок у розвиток відносин України з ЄБРР. У ході розмови сторони обговорюють перспективи подальшого співробітництва України та ЄБРР.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зустрівся з президентом ЄБРР і подякував за "блискуче" співробітництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути