вівторок, 24 січня 2012 10:20

У ПР спокійні: ПАРЄ не застосує санкцій проти України

У ПР спокійні: ПАРЄ не застосує санкцій проти України

У Партії регіонів упевнені, що нова резолюція Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) щодо політичної ситуації в Україні не буде різкою і не передбачатиме жодних санкцій.

Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив народний депутат від ПР Олег Надоша.

"Важко зараз прогнозувати реакцію ПАРЄ на політичну ситуацію в Україні. Як мінімум, існують вже чотири проекти резолюції. Який з них правильний, сьогодні сказати важко", - сказав регіонал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резолюція ПАРЄ: оцінювати дії Тимошенко і Луценка мають виборці, а не суд

Разом з тим, він переконаний, що різких заяв щодо України з боку ПАРЄ не буде, так само як і не будуть застосовані які-небудь санкції.

Крім того, Надоша запевнив, що якщо в асамблеї пролунають поради припинити тиск на колишніх українських урядовців, то вони матимуть відгук у чинної влади України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президенту ПАРЄ справа проти Тимошенко нагадує "еру колишнього СРСР"

"Ясна річ. Ми такі поради чули і звертаємо на них увагу, працюємо сьогодні над ними. Ось до ВР президентом внесений новий проект КПК, в якому будуть враховані ці поради", - зауважив нардеп.

Водночас, коментуючи інформацію про те, що нібито з президентом Віктором Януковичем у Давосі відмовляються зустрітись європейські лідери через ситуацію, пов'язану з Юлією Тимошенко, Надоша підкреслив: "Формат Давосу - це форум, пов'язаний з енергетичними проблемами. Президентський формат участі передбачає якраз виступ, але не зустрічі. На форумі, якщо і зустрічаються, то зустрічаються виключно задля тих проблем, які записані у порядку денному".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідери ЄС не хочуть зустрічатися з Януковичем через Тимошенко - ЗМІ

Разом з тим, регіонал додав, що під час ланчів на давоському форумі, які носять, за звичай, неофіційний характер, президент, з ким забажає, з тим і зустрінеться.

Зараз ви читаєте новину «У ПР спокійні: ПАРЄ не застосує санкцій проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути