Ексклюзиви
пʼятниця, 06 червня 2008 08:03

Яценюк не збирається очолювати "Єдиний центр"

Яценюк не збирається очолювати "Єдиний центр"

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк не збирається наразі очолювати жоден політичною проект.

Про це він заявив під час програми "Я так думаю" в ефірі каналу "1+1", коментуючи заяви різних політиків, що він може очолити "Єдиний центр".

"Я не збираюся очолювати жоден політичний проект в даний час. А якщо і зберуся, то це буде політичний проект, зроблений за моєї ініціативи", - заявив він.

На питання, чи не шкодує він, що рано стартував і влився в стару політичну еліту, Яценюк сказав, що "навряд чи влився в стару еліту, бо стара еліта вже пройшла таку трансформацію, що вже не зрозуміло, де стара, де нова".

"Якщо дозволите, то треба піти шляхом виокремлення. Політика – дуже складна і брудна справа, тому, якщо ти кудись увіллєшся, то будеш цим і облитий. Якщо я відчую, що переходиться певна межа, не межа компромісу, а буде подібне на зраду, я з цими людьми не матиму нічого спільного", - запевнив він.

На питання, коли він або представник його покоління балотуватиметься в президенти, голова ВР відповів: "Як тільки суспільство підтримає, ви зразу це побачите".

Водночас Яценюк відмовився коментувати президентські перспективи Віктора Ющенка, Віктора Януковича та Юлії Тимошенко, залишивши право їм самим зробити цей вибір.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Яценюк не збирається очолювати "Єдиний центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути