Ексклюзиви
пʼятниця, 07 листопада 2008 09:44

Яценюк не хоче розбірок і полетів у Дніпропетровськ звичайним рейсом

Спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк у п"ятницю зранку вилетів у Дніпропетровськ з робочою поїздкою на рейсовому літаку.

Про це пише газета Сегодня.

Видання зазначає, що Яценюк летить рейсом "Днеправиа" навіть не в бізнес-класі. Його супроводжує охоронець. Рейс вилетів о 9:00 з Києва.

Газета також пише, що раніше під час свого візиту до Москви на засідання Міжпарламентської асамблеї країн-учасниць СНД у квітні 2008 року Яценюк теж летів економом-класом на звичайному рейсовому літаку.

У Дніпропетровську Яценюк планує ознайомитися з роботою Державного підприємства "Виробниче об"єднання "Південний машинобудівний завод ім.О.М.Макарова" і ДП "КБ Південне ім.М.К.Янгеля", проведе зустрічі з керівниками банківських установ, промислових підприємств і підприємцями області і виступить перед студентами Національної металургійної академії України.

Яценюк також виступить у прямому ефірі Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії і дасть прес-конференцію для представників ЗМІ, передає прес-служба ВР.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не хоче розбірок і полетів у Дніпропетровськ звичайним рейсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути