Ексклюзиви
субота, 19 лютого 2011 10:33

Яценюк не хоче говорити про об'єднану опозицію

Яценюк не хоче говорити про об'єднану опозицію

Лідер "Фронту змін", народний депутат Арсеній Яценюк пропонує звертатися за коментарями про об'єднану опозицію до лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко. Про це він заявив кореспонденту Gazeta.ua.

"Вона краще цю тему знає. У неї питайте. Вона ж у нас ветеран політики", - заявив він.

На уточнююче запитання, чи має Тимошенко рацію, коли говорить, що об'єднання опозиційних партій в одну буде грою за правилами Партії регіонів, Яценюк відповів:

"Я все сказав — ідіть до Тимошенко".

17 лютого в ефірі одного з телеканалів Юлія Тимошенко сказала: "Якщо ми ставимо завдання будь-якою ціною об'єднатися з опозицією, ми граємо в їх ігри. Ми робимо фальшиві посили, які потім закінчаться тим, що люди будуть розчаровані. Люди скажуть: опозиція знову не може об'єднатися. Чи можна об'єднатися з департаментами Партії регіонів? Ні".

Нагадаємо, що на базі "Фронту змін" Арсеній Яценюк ще з вересня 2010 року розпочав об'єднання партій УРП "Собор" Анатолія Матвієнка, Європейської партії Миколи Катеринчука, "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка, "За Україну!" В'ячеслава Кириленка. Пропонують долучатися й іншим демократичним партіям.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не хоче говорити про об'єднану опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути