Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2011 17:46

Від НУ-НС може відколотись нова опозиція

Від НУ-НС може відколотись нова опозиція

У Верховній Раді пора з'явитись новій "справді опозиційній" депутатській групі, до якої, ймовірно, увійдуть парламентарії від "Народної самооборони" та "За Україну!".

Про це заявив у коментарі Gazeta.ua народний депутат Олесь Доній.

"Зараз на порядку денному стоїть вичленування тих, хто залишився у реальній опозиції, та формування нової депутатської опозиційної групи. Якщо вистачатиме депутатів для такої групи, тоді можливо буде доцільно говорити про формування групи реальної опозиції", - зазначив Доній.

За його словами, до такої групи могли б увійти нардепи від "Народної самооборони", які не перебігли до влади.

"Це Гримчак, Стець, Стецьків та інші. Вони у реальній опозиції. Група "За Україну!" є також в реальній опозиції. От на основі цих депутатів можна формувати нову групу", - сказав політик.

Водночас, нардеп уточнив, що опозиційна фракція БЮТ пішла інших шляхом.

"Там просто виключають з фракції тих, хто голосує разом з Партією регіонів. БЮТ залишився опозиційною фракцією", - вважає Доній.

"А от депутатам НУ-НС потрібне нове опозиційне утворення", - резюмував він, додавши, що назва можливого депутатського новоутворення не є принциповою, натомість принциповою буде його опозиційна позиція.

Нагадаємо, народний депутат від "Народної самооборони" Олесь Доній заявив, що фракція "Нашої України - Народної самооборони" перебуває у номінальній опозиції до нинішньої влади і, як цілісне утворення, вже давно не існує.

Зараз ви читаєте новину «Від НУ-НС може відколотись нова опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути