вівторок, 12 квітня 2011 08:48

Яценюк ледь вмовив ДАІшників, щоб його оштрафували

Яценюк ледь вмовив ДАІшників, щоб його оштрафували

Лідер "Фронту змін", народний депутат Арсеній Яценюк змусив представників ДАІ скласти протокол на нього за проїзд на червоне світло.

Про це політик повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Сьогодні вперше за 10 років заплатив штраф за порушення правил дорожнього руху. ДАІшники, побачивши мене, сказали, що протокол не складатимуть. Я наполіг - депутатська недоторканність не повинна поширюватися на адмінпорушення", - розповів депутат.

"Неприємно, але я справді був неправий - не дочекавшись зеленого, повернув до супермаркету. Пропоную всім колегам або не порушувати, або не прикриватися недоторканністю", - заявив Яценюк.

Політик уточнив, що заплатив 425 гривень штрафу.

За його словами, ДАІшники не хотіли писати протокол, бо це "порушення закону про статус народного депутата і Конституції, у нас повна недоторканність".

"Довелося нагадати, що я їм посвідчення депутата не показував, а на громадянина Яценюка вони зобов'язані скласти протокол. Сержант комусь дзвонив, старшина нервово курив, але протокол написали", - розповів. Яценюк.


Зараз ви читаєте новину «Яценюк ледь вмовив ДАІшників, щоб його оштрафували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути