субота, 09 квітня 2011 10:22

Яценюк розповів, чим загрожує Україні російський союз

Яценюк розповів, чим загрожує Україні російський союз

Україна має вести з Росією переговори стосовно створення повноцінної зони вільної торгівлі, а не вступати до Митного союзу.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк

За його словами, в разі вступу до Митного союзу Україна буде позбавлена права самостійно визначати свою торгівельну політику.

"Митний союз – це коли Україна позбавляється права самостійно визначати свою торгівельну політику. Митний союз – це означає, що Україна передає свої зовнішньоекономічні важелі іншій країні. Інша країна – це, звичайно, буде Росія", - наголосив він.

На переконання Яценюка, "Україна повинна підписати угоду про зону вільної торгівлі з ЄС".

Коментуючи заяву президента Віктора Януковича про те, що Україна хоче співпрацювати з Митним союзом за схемою "3+1", політик зазначив: "Це означає, що ми живемо в одній квартирі, спимо на одному ліжку, маємо спільних дітей, але не розписуємося. І робимо вигляд, що ми всі розведені".

Крім того, коментуючи ухвалення Верховною Радою президентського антикорупційного закону, він заявив: "На моє переконання, прийняття цього закону – ні що інше, як окозамилювання.".

"Цей закон відрізняється тільки одним – формою декларації. А за змістом він залишився той самий. І згідно до цього документу ніколи не засудять за корупційні злочини президента, прем'єра та ін", - сказав Яценюк, додавши, що даний документ не передбачає реального механізму контролю.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розповів, чим загрожує Україні російський союз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути