неділя, 16 грудня 2012 12:43

"Я не спостерігав його таким" - "регіонал" про Хорошковського

"Я не спостерігав його таким" - "регіонал" про Хорошковського
Фото: wartime.org.ua

Заява про відставку – це рішення кожної людини, яке варто поважати, проте перший  віце-прем'єр-міністр Валерій Хорошковський повинен був розтлумачити свою поведінку та пояснити суть конфлікту.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Володимир Олійник.

"Я не знаю істинних мотивів Валерія Хорошковського. Він сказав, що не бачить реформаторських кроків, але й він має сказати тоді, які він робив реформаторські кроки, в чому були розходження? Міг пояснити, що саме не так", - пояснив політик.

Також, він не думає, що цей крок Хорошковського символізує про розкол владної команди. Окрім того, Олійник нагадав, після подання прем'єр-міністром, якому президент доручив зробити щодо КМУ, була відверта розмова, чи здатні вони виконати поставлені завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сподіватися на новий курс уряду, через обрання Азарова прем'єром, не доводиться - Розенко

На його думку, "заява про відставку – це рішення кожної людини, яке варто поважати, єдине чого Хорошковський не зробив, так це не розтлумачив свою поведінку та з чим вона пов'язана, тобто в чому суть конфлікту: "Я не спостерігав його таким".

"Якщо це було, то хотілось би послухати, які реформи тормозилися тим же прем'єром. А потім прийти, можливо, до висновку, що їх варто було тормозити, бо проведення реформ в сучасних умовах – це річ не проста", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада імітувала євроінтеграційний процес України – експерт

"Можна так догратися, що не будемо виплачувати зарплату бюджетникам та пенсії, за то будемо проводити реформи. Ми проводимо реформи – люди вийшли на вулиці. Так не піде. Нам треба утримати ситуацію, в той же час змінювати її", - резюмував "регіонал".

Нагадаємо, 14 грудня перший віце-прем'єр-міністр Валерій Хорошковський подав президенту Віктору Януковичу заяву про відставку у зв'язку з незгодою щодо повторного призначення Миколи Азарова на посаду прем'єра.

У прес-службі Кабміну обізвали заяву Хорошкоського як "юридичну некомпетентність" і заявили, що йому "не було необхідності повторно подавати у відставку, тому що фактично він вже перебував у ній".

Зараз ви читаєте новину «"Я не спостерігав його таким" - "регіонал" про Хорошковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути