Ексклюзиви
неділя, 16 грудня 2012 01:06

Сподіватися на новий курс уряду, через обрання Азарова прем'єром, не доводиться - Розенко

Сподіватися на новий курс уряду, через обрання Азарова прем'єром, не доводиться - Розенко
Павло Розенко. Фото: gazetavv.com

Сподіватися на новий курс Кабінету міністрів України, через обрання Миколи Азарова прем'єр-міністром, не доводиться. В свою чергу, вибори голови уряду та спікера показали, що ПР фактично програла виборчу кампанію, бо не змогла створити самостійну більшість у Верховній Раді.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції УДАР, колишній заступник міністра праці і соцполітики Павло Розенко.

"Особливих несподіванок не буде, лише несподіванки побачимо в присутності фракції комуністів у майбутньому уряді, тобто чи це буде відкрита створена коаліція, і комуністи візьмуть міністерські посади, або будуть в кадрових питаннях триматися дистанція", - пояснив він.

Також, за його словами, для подальшого розвитку держави "потрібна суттєва зміна, як персонального складу уряду, так і економічного та соціального курсу, який проводить цей уряд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Колесніченку честь і хвала: він показав чітко, хто фашисти" - Чорновіл про побиття Медуниці

"Сподіватися на новий курс уряду, через обрання Азарова прем'єром, не доводиться", - підкреслив Розенко, додавши, що голосування за обрання прем'єра а також за спікера парламенту було абсолютно прогнозованим і ніякої несподіванки не сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій поставив уряд Азарова в ніщо поруч з Януковичем

"Доля прем'єрства Азарова та спікерства Рибака лежали виключно в руках комуністів. Вибори голови уряду та спікера показали, що ПР фактично програла виборчу кампанію, не змогла створити самостійну більшість у ВР і самостійно обирати людей, яких би вона вважала за доцільне", - резюмував народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «Сподіватися на новий курс уряду, через обрання Азарова прем'єром, не доводиться - Розенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути