понеділок, 06 серпня 2012 15:10

Я йду партизанським наскоком – Шкляр про балотування в нардепи

Я йду партизанським наскоком – Шкляр про балотування в нардепи
Василь Шкляр йде на вибори самовисуванцем. Фото: glavred.info

Письменник Василь Шкляр піде на парламентські вибори по мажоритарному округу на Львівщині, тому що його про це попросила громадськість.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Капранов: "Ми йдемо у бій весело з піснею"

"Мені дзвонили різні люди і говорили: ми хочемо такого депутата, як ви. Після роздумів я вирішив, що це мій громадянський обов'язок дослухатися до цих людей. Рішення приймав сам", - зазначив Шкляр.

Письменник розказав, що отримував пропозиції піти партійним списком від опозиційних політичних сил, але із етичним міркувань не уточнив, яких саме.

Говорячи про намір балотуватися від "Собору", він зауважив: "Я у 1990-х був прес-секретарем в Українській республіканській партії, яку тоді очолював Левко Лук'яненко. Тому не дивно, що я за переконаннями залишився республіканцем і сповідую ці принципи. "Собор" мені пропонував йти за списком. Я сказав, що не хочу бути залежним від партії. Але усвідомлюю, що треба починати боротьбу, тому балотуватимуся. Моїм гаслом є: "Візьми бюлетень, щоб не брати зброю". Хоча я ніколи не закликав до збройного повстання, але після виборів можливі акції громадської непокори та майданний рух".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Об'єднана опозиція викинула нас як непотрібне сміття"

Політичний діяч повідомив, що поки не зареєструвався в ЦВК.

"Я йду партизанським наскоком. До виборів не готувався, не акумулював кошти. Їх у мене немає. Я не підраховував, скільки потрібно грошей. Навіть уявлення про це не маю. Хоча завжди дивуюся, коли називають два-три мільйони доларів, які потрібні на виграш. Розумію, що потрібні гроші на штаб, на друкування листівок та бензин. Тому в мене єдиний шлях – зустрічатися з якомога більшою кількістю людей. Раз вони мене кличуть, то підтримають і допоможуть. Але на масштабне використання коштів я не покладаюсь", - додав Шкляр.

Зараз ви читаєте новину «Я йду партизанським наскоком – Шкляр про балотування в нардепи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути