Ексклюзиви
понеділок, 29 жовтня 2012 02:34

"Я хочу, щоб ця влада нарешті пішла" - як голосували в Черкасах
11

Голоси виборців у Черкасах у день голосування 28 жовтня розділилися. Серед опитаних кореспондентом Gazeta.ua черкащан майже всі голосували за різні політичні сили й кандидатів.

Зокрема люди, які виходили з Виборчої дільниці №71099, що знаходиться в Черкаській ЗОШ №21, відповідати за кого вони голосували погоджувалися неохоче, та все ж деякі не побоялися.

"Здається ж не можна казати, за кого ти голосував, - каже 19-річна дівчина. - Голосувала за "Регіони", тому що все одно вони виграють. Я взагалі-то вперше брала участь у виборах".

"А я весь час за комуністів голосую, - підхоплює її мама Суслова Ірина Валеріївна. - Я була комсомолкою, я не зрадниця. Завжди вірила в одну силу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині член виборчої комісії помер від епілепсії

38-річний Андрій Миколайович ствердно відповів, що голосував за "Батьківщину".

"Минулого разу за них також був і тепер. Скільки вони на політичній арені, стільки й я вже з ними. Думаю, з новими силами в новому парламенті вони здатні покращити ситуацію в Україні", - зауважив чоловік.

"Мій вибір - це Микола Булатецький (мажоритарник від Об'єднаної опозиції - Gazeta.ua) і ВО "Свобода". Я хочу, щоб ця влада нарешті пішла", - каже черкащанка, років 40-ка й посміхається.

Натомість 25-річній черкасці Юлії виконати свій громадянський обов'язок не дозволили.

"Справа в тому, що зараз саме переоформлюю свій паспорт у зв'язку зі зміною прізвища. Тому прийшла на дільницю з закордонним паспортом. Однак проголосувати мені не дозволили. Кажуть, що цього документу немає в перелічених і визначених у законі. Хоча я не розумію, чим цей паспорт відрізняється від звичайного. Невже він не засвідчує особу громадянки України?", - обурюється дівчина.

Зараз ви читаєте новину «"Я хочу, щоб ця влада нарешті пішла" - як голосували в Черкасах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути