понеділок, 29 жовтня 2012 00:59

Вибори у Донецькій та Луганські областях можуть бути визнані недійсними

Вибори у Донецькій та Луганські областях можуть бути визнані недійсними
Фото: news2000.com.ua

У Донецькій і Луганській областях вибори можуть бути визнані недійсними. Про це під час брифінгу розповів заступник голови Центрального виборчого штабу партії "Удар" Володимир Куренной.

"Можемо говорити про питання недійсності виборів у цілих масивах Донецької та Луганської областей. Кількість порушень у цих областях зашкалювала", - сказав він.

Зокрема він звернув увагу на порушення у 42, 43, 45, 46 та 49 дільницях.

Куренной розповів також, що на дільницях в областях були різні види порушень — "каруселі", підкуп, залякування спостерігачів та членів комісій від опозиції. Він додав, що "Удар" проводить паралельний підрахування голосів. Вже опрацьовано 52% дільниць.

Для "Удару" був несподіванкою високий рівень підтримки на Півдні України.

"Партія має збалансовану підтримку по всій Україні. Сьогодні можна говорити про те, що на українському ландшафті з'явилася партія, яка має підтримку на всій території держави. В окремих дільницях міста Одеси підтримка сягнула 25%", - пояснив Куренной.

Він запевнив, що підтримка "Удару" стабільна по всій території України, за винятком Донеччини та Луганщини. Утім він наголосив, що жоден експерт сьогодні не може стверджувати, яким було волевиявлення українців у цих областях.

 

Зараз ви читаєте новину «Вибори у Донецькій та Луганські областях можуть бути визнані недійсними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути