понеділок, 29 жовтня 2012 00:14

Журналісти збентежили Кличка питаннями про спортивну кар'єру і президентство
9

Фото: Фото: Наталія Чубенко

Віталій Кличко не відповів, чи балотуватиметься у президенти, але натякнув, що ще кілька років тому і "Удар" не сприймали серйозно. А сьогодні - він третій за симпатіями українців.

"Мій досвід на виборах місцевих рад говорить про те, що результати екзит-полів можуть розходитись із даними у бік мінусу. Адже їх використовують аби вкрасти голоси. І це не випадково, але відбувається на користь тих чи інших політичних сил."

Кличко наголосив на тому, що "Удар" стрімко набрав популярності з часу свого створення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не може забути образ "Свободи", але співпраці не виключає

"Ще кілька років тому партія, яку очолює спортсмен, чемпіон світу, викликала лише усмішку. Через деякий час вже перестала. Після того почалися розмови про те, що партія, яка є молодою, може пройти до Верховної Ради і увійти у велику українську політику. Сьогодні і ці розмови вже минули. За даними екзит-полів ми є третьою за підтримкою виборчою силою. Ми сподіваємося, що доведемо свій професіоналізм у парламенті."

Кличко сказав, що сьогодні не час говорити про президентські вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кличка задоволені результатами екзит-полів: "Суспільство не прощає"

"Усі розмови про це — не більш ніж маніпуляції. Багато хто хоче стати президентом, але стане лише той хто користується найбільшою підтримкою українців", - наголосив він.

Віталій не став відповідати на запитання щодо продовження його спортивної кар'єри. Так само він відмовився від спілкування із ведучою теле-шоу про шоу-бізнес Катериною Осадчою.

 

Зараз ви читаєте новину «Журналісти збентежили Кличка питаннями про спортивну кар'єру і президентство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути