Ексклюзиви
неділя, 28 жовтня 2012 12:29

Кличко проголосував і порадив виборцям не соромитися брати гроші від кандидатів
8

Фото: Фото: Reuters

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко закликав виборців брати гроші, якщо їх намагаються підкупити, але голосувати, "як підказує серце".

"На превеликий жаль, є випадки, які говорять про те, що величезну кількість виборців підкуповують. Якщо когось із вас підкуповують - не соромтеся, беріть гроші. Вам повертають гроші, які у вас вже вкрали", - сказав Кличко журналістам у неділю в Києві після голосування на своїй виборчій дільниці.

При цьому він підкреслив: "Прийдіть на вибори і проголосуйте так, як підказує вам ваше серце".

За словами Кличка, настрій у нього в день голосування "бойовий".

Коментуючи домовленості з Об'єднаною опозицією, Кличко наголосив: "Я думаю, відсутність ЗМІ при узгодженні кандидатів було нашою помилкою. Більше таке не повториться. Я за відкриті, а не кулуарні домовленості. Кулуарні домовленості завжди можна інтерпретувати по своєму, тому вони мають бути публічними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УДАРі попередили членів виборчих комісій: всі порушники закону будуть покарані

Крім того, Кличко заявив, що своїм головним завданням у Верховній Раді бачить зміну правил гри в українській політиці, повідомляє "Українська правда".

"Я недавно дебатував з Азаровим і зрозумів, що у цих хлопців все добре: вони добре влаштувалися і непогано живуть", - сказав він.

На запитання, що його поєднує з Об'єднаною опозицією - спільні цінності або боротьба проти Партії регіонів, Кличко відповів: "І цінності і єдина боротьба проти чинної влади".

 

Зараз ви читаєте новину «Кличко проголосував і порадив виборцям не соромитися брати гроші від кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути