пʼятниця, 26 жовтня 2012 02:00

В УДАРі попередили членів виборчих комісій: всі порушники закону будуть покарані

В УДАРі попередили членів виборчих комісій: всі порушники закону будуть покарані
Ірина Геращенко. Фото: www.info.pardon.com.ua

Партія Віталія Кличка попередила всіх членів виборчих комісій, що після формування нового парламенту всі фальсифікації будуть розслідуватися.

Про це в ефірі 5 каналу розповіла народний депутат, представник партії УДАР Ірина Геращенко.

"Партія УДАР говорить про те, що цей мобілізаційний тиждень ми налаштовані на те, щоби виграти на виборах і 29 числа приступити до формування більшості з партнерами по опозиції. Але однією з перших наших ініціатив у Верховній Раді, і ми переконані, що партнери нас підтримують, буде створення Тимчасової слідчої комісії по фальсифікаціям виборів", - наголосила вона.

Геращенко додала: "І тут кожен член виборчої комісії має почути, що по закону бюлетені зберігаються 5 років. Не при цьому Генпрокурорі, так при іншому, всі порушники понесуть покарання. Такого "підрахуйства", коли підрахували і ніхто не поніс покарання – не буде. Тому дуже просимо дотримуватися закону".

Політик також закликала людей пам'ятати, що доля країни залежить від кожної людини.

"Ми звертаємося до кожного виборця, який хоче змінити ситуацію в країні: пам'ятайте, що це не правда, що від виборця нічого не залежить. Тільки виборець може змінити ситуацію в Україні. І тільки він може дати комусь по шапці, когось відправити в політичний нокаут, а комусь дати підтримку і шанс", - наголосила Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «В УДАРі попередили членів виборчих комісій: всі порушники закону будуть покарані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути