понеділок, 29 квітня 2013 22:50

"Я готовий вийти на перевибори міського голови" - Сергій Одарич

"Я готовий вийти на перевибори міського голови" - Сергій Одарич
Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич Фото: politcom.org.ua

Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич прогнозує низку конфліктів у міських фракціях "Партії регіонів" і "Батьківщині".

"Є ризик, що міська рада не зможе до завершення своєї каденції функціонувати. При чому ця загроза не залежить від того, де я буду: чи виконуватиму обов'язки міського голови, чи ні. Зараз ми всі свідки того, як елементарні речі, які були узгоджені до голосування, ніяк не можуть доузгодитися. Ці тертя будуть продовжуватися і навіть наростати. На сьогодні пішли вже внутрішні конфлікти у команді "Регіонів", "Батькіщини". Найближчими днями ми станемо свідками низки конфліктів. Причому, я до цього не докладаю ніяких зусиль і впливів у мене на це немає", - сказав Одарич.

"Навіть без мого поновлення, ця більшість у 40 голосів змушена буде на кожну сесію, на кожне голосування якось по-новому шукати нову конфігурацію. По суті повториться міська рада попереднього скликання, коли мені доводилося по кожному принциповому голосуванні витрачати тижні. При приверненні мене на посаду, мені важко уявити як працювати із частиною із цих 40 депутатів, які голосували за мою відставку. Причому, психологічно простіше спілкуватися з тими, хто завжди був проти. Вони поступили чесно. Тому такий ризик є і я не виключаю можливості перевиборів міської ради", - зазначив він.

Одарич готовий йти на перевибори міського голови.

"Я так само готовий вийти на перевибори міського голови. Працювати у форматі своєї першої каденції я не буду. Я не буду пропонувати посади, йти на уступки по земельним питанням. Я не йтиму ні з ким на компроміси, які йдуть поза законом або на межі. Якщо не вдасться сформувати більшість на прозорих засадах, я працювати не буду", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Я готовий вийти на перевибори міського голови" - Сергій Одарич ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути