Ексклюзиви
вівторок, 19 червня 2007 11:39

5 БЮТівців, які пішли від Тимошенко, не збираються у нову фракцію блоку

Народний депутат, член фракції БЮТ Олексій Данілов запевняє, що 5 народних депутатів, які входять до міждепутатського об"єднання "Вільні демократи" не збираються брати участь у роботі оновленої фракції БЮТ.

Про це Данілов заявив сьогодні під час пленарного засідання ВР.

"Ми не збираємося брати участь у жодних проектах, ініційованих парламентською більшістю чи урядом, чи Банковою, у тому числі в так званому "проекті політичного шоу БЮТ-2", - сказав він.

Данілов зазначив, що ініціатори поновлення роботи фракції БЮТ поспішили назвати кількість депутатів, які будуть брати участь в її роботі.

"Шановні друзі, нам з вами не по дорозі, у нас інші погляди на життя", - сказав він.

Крім того, за його словами, депутати об"єднання "Вільні демократи" з великим здивуванням сприйняли постанову ВР про переобрання голів низки комітетів. "Ці посади відповідно до квоти належать опозиції і обіймати їх повинні саме опозиціонери, а не політичні перебіжчики, які нещодавно пристали до парламентської більшості", - сказав Данілов.

5 депутатів із фракції БЮТ створили міждепутатське об"єднання "Вільні демократи" і відмовились при цьому приєднуватися до складу коаліції.

В той же час, вчора народний депутат від БЮТ Максим Луцький повідомив, що фракція БЮТ поновлює свою роботу у парламенті. Зокрема, за його словами, до її складу входитимуть 29 народних депутатів, а очолювати її буде народний депутат Микола Замковенко, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «5 БЮТівців, які пішли від Тимошенко, не збираються у нову фракцію блоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути