середа, 07 листопада 2012 03:07

У ЦВК є 30 днів, щоб призначити перевибори - Забарський

 У ЦВК є 30 днів, щоб призначити перевибори - Забарський
Владислав Забарський ФОТО: transkarpatia.net

Згідно з процедурою, перевибори в п'яти проблемних округах повинні бути призначені не раніше, ніж через два місяці і не пізніше, ніж через три, заявив народний депутат з фракції Партії регіонів, член парламентського комітету з правової політики Владислав Забарський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція оскаржила рішення ЦВК про перевибори на п'ятьох округах - Яценюк.

"Це буде вирішуватися, коли Центральна виборча комісія отримає постанову Верховної Ради. Згідно із законом, повторні вибори призначаються на протязі 30 днів з дня опублікування постанови, яка прийняла у вівторок Верховна Рада", - сказав Забарський, передає Українська правда.

Забарський припустив, що постанова може бути підписана спікером Володимиром Литвином і оприлюднене в найближчі дні. "Я не знаю, коли це відбудеться, я - не Литвин. Я думаю, що або сьогодні, або завтра, або через день-два - це великого значення не має", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо на перевибори від опозиції піде один кандидат, то шансів у влади не буде - експерт

"У Цвк є 30 днів, щоб призначити ці вибори, а після того, як він призначить, то ще 60 днів для проведення виборів... Це остання неділя 60-денного терміну після того, як ЦВК оголосить вибори", - підкреслив регіонал.

Нагадаємо, 6 листопада парламент рекомендував ЦВК провести перевибори в п'яти проблемних округах - NN94, 132, 194, 197, 223. Раніше ЦВК визнав неможливість встановлення достовірних результатів виборів на цих округах. ЦВК визнала необхідність проведення повторних виборів в цих округах і звернувся до Верховної Ради з проханням призначити проведення повторних виборів.

Зараз ви читаєте новину « У ЦВК є 30 днів, щоб призначити перевибори - Забарський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути