четвер, 27 червня 2013 15:00

"Регіоналам" сподобалась ідея Тимошенко

 "Регіоналам" сподобалась ідея  Тимошенко
Фото: file.liga.net

Заступник голови комітету з питань свободи слова, народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко вважає, що ідея екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодо створення національного круглого столу для виконання Україною необхідних критеріїв підписання з ЄС Угоди про асоціацію є позитивною.

Таку думку вона висловила в коментарі Gazeta.ua.

"Будь-який діалог, будь-яка форма діалогу — круглий стіл, симпозіум, переговори, відкриті листи — це все це прийнятно, це важливо та вітається в будь-якому суспільстві, де є різні точки зору, де є опоненти та де хочуть домовитися", - наголосила вона.

Окрім того, вона зауважила: "Взагалі, я розцінюю таку ініціативу позитивно, як крок до спроби знайти компромісне рішення, та виробити спільне бачення".

"Я поки не бачу жодних недоліків, проте поки розглядаю ситуацію в загальному контексті. Варто детальніше дослідити які форми співпраці та форми обговорення, які пропонуються. Наприклад, як виглядатиме процедура прийняття рішення, бо це все важливі деталі", - підкреслила нардеп.

Окрім того, заклик Тимошенко щодо відтермінування літніх парламентських канікул "до завершення всіх справ з виконання передумов до підписання угоди з ЄС", Бондаренко наголосила: "Дякуємо, що підтримала наше рішення. У нас зараз така необхідність є, і є такі підозри, що не доведеться йти на канікули, хоча й деякі колеги вже купили квитки, але можливість того, що доведеться продовжувати сесію — зберігається".

"Про те, аби не йти на канікули говорять давно, бо у нас відтермінованих законопроектів, які подав Кабінет міністрів України, близько трьох десятків", - резюмувала вона.

Нагадаємо, сьогодні екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликала створити національний круглий стіл, який об'єднає владу та опозицію, для виконання Україною необхідних критеріїв підписання з ЄС Угоди про асоціацію. Також вона вважає, що необхідно відтермінувати літні парламентські канікули до завершення всіх справ з виконання передумов до підписання угоди з ЄС.

Низка українських громадських діячів, науковців і політологів виступили з ініціативою скликання Національного круглого столу "Порозуміння заради європейського майбутнього".

Зараз ви читаєте новину « "Регіоналам" сподобалась ідея Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути