Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2011 13:15

У Сороса заявили, що підлеглі Януковича психічно хворі

У Сороса заявили, що підлеглі Януковича психічно хворі

Партія регіонів страждає від психічної патології і боїться незалежних дій громадян України.

Про це Gazeta.ua заявив виконавчий директор міжнародного фонду "Відродження" Євген Бистрицький.

Зокрема, коментуючи інформацію джерела з Партії регіонів про те, що "податковий Майдан" спонсорували Джордж Сорос і Борис Березовський, Бистрицький зазначив, що у "регіоналів" патологія.

"Я вважаю, що це патологія, психічна патологія. Або в кращому разі це вказує на патологічний острах представників Партії регіонів перед незалежними діями громадянського суспільства", - сказав представник фонду.

Водночас, відповідаючи на питання про те, чому "регіонали" вирішили звернути свою увагу саме у бік Сороса, Бистрицький припустив, що владі необхідно відвести увагу від своїх провалів.

"Ми можемо лише здогадуватись (про причини уваги "регіоналів" до Сороса - ред.). Їм потрібно відвести увагу від провалів задля політичного промивання стратегії України і проведення своїх реформ", - пояснив він.

Крім того, Бистрицький заперечив причетність міжнародного фонду "Відродження" до діяльності організації "Спільна справа" Олександра Данилюка.

"Ми абсолютно не співпрацюємо із організацією "Спільна справа" Олександра Данилюка", - підкреслив представник фонду.

Нагадаємо, у Партії регіонів вважають, що "податковий Майдан" спонсорували Джордж Сорос і Борис Березовський. Про це заявило джерело в Партії регіонів.

"Установлено, що "податковий Майдан" спонсорували Сорос і Березовський. Точніше, ту його частину, яку очолював Данилюк", - уточнило джерело.

Зараз ви читаєте новину «У Сороса заявили, що підлеглі Януковича психічно хворі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути