Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2011 10:09

У "регіоналів" кажуть, що "Податковий Майдан" спонсорували Сорос та Березовський

У "регіоналів" кажуть, що "Податковий Майдан" спонсорували Сорос та Березовський

У Партії регіонів вважають, що "Податковий Майдан" спонсорували Джордж Сорос і Борис Березовський.

Про це заявило газеті "Сегодня" джерело в Партії регіонів, коментуючи твердження лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що Сорос виділив кошти для того, щоб підготувати в Україні "певну групу молодих хлопців, які могли б за варіантом північної Африки запускати будь-які проекти".

"Єфремов не з тих, хто говорить просто так, та й закриту інформацію він отримує регулярно", - сказав співрозмовник газети.

"До того ж установлено, що "податковий Майдан" спонсорували Сорос і Березовський. Точніше, ту його частину, яку очолював Данилюк", - додав співрозмовник видання

Борис Березовський заперечує це: "Вперше про це чую".

"Із Соросом я розмовляв востаннє 10 років тому. Взагалі ми з Соросом один одного не дуже любимо й не спілкуємося. У тому, що зараз відбувається в Україні, я не беру жодної участі", - заявив він виданню.

Раніше інформацію Єфремова про підготовку в Україні "африканського сценарію зміни влади спростував керівник фонду "Відродження", заснованого Соросом, Євген Бистрицький. При цьому він заявив, що Єфремов повинен оприлюднити дані, на підставі яких зробив такі "безвідповідальні заяви".

Як відомо, один із лідерів "податкового Майдану" Олександр Данилюк заявив напередодні, що його організація "Спільна справа" планує 14 травня провести "День гніву" у Києві. Північноафриканські акції протесту називалися саме "днями гніву".

Зараз ви читаєте новину «У "регіоналів" кажуть, що "Податковий Майдан" спонсорували Сорос та Березовський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути