понеділок, 19 квітня 2010 16:49

Азаров пообіцяв ветеранам квартири

Азаров пообіцяв ветеранам квартири

До кінця цього року Кабінет міністрів України має намір забезпечити квартирами всіх ветеранів Великої Вітчизняної війни, які в результаті бойових дій стали інвалідами.

Про це, як повідомили в Українському Медіа Холдингу, сказав прем"єр-міністр Микола Азаров перед початком передпрем"єрного показу фільму Микити Міхалкова Стомлені сонцем-2. Предстояння, який відбувся вчора в київському кінотеатрі Україна.

"Ми маємо намір цього року забезпечити житлом усіх інвалідів Великої Вітчизняної війни, які отримали свої рани в окопах, - зазначив Азаров. - Весь цей рік буде роком уваги до ветеранів, і уряд зробить все можливе для їхнього вшанування. Найголовніше зараз для нас завдання - знайти до всіх ветеранів стежину, всіх привітати, оточити турботою ".

За словами прем"єра, зараз в Україні працює координаційна рада, яка збирає інформацію про цю категорію ветеранів Великої Вітчизняної. Скільки їх в Україні, прем"єру поки невідомо. Але ще до Дня Перемоги, запевнив він, така інформація буде отримана.

Нагадаємо, 18 квітня прем"єр-міністр Микола Азаров і низка членів Кабінету міністрів, а також інших політиків відвідали передпрем"єрний показ першої частини дилогії Стомлені сонцем - 2: Предстояння. Глава уряду зізнався, що цей похід в кіно став для нього першим за останні десять років.

Корреспондент.net
Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв ветеранам квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути