субота, 23 лютого 2013 18:17

На політраді "Нашої України" пригощали італійським шампанським та пиріжками
19

Фото: Фото: Сергій Старостенко

Сьогодні, 23 лютого, у столичному готелі "Хрещатик" пройшла політична рада партії "Наша Україна". Із 93 членів політради були присутні 68.

Голова партії Віктор Ющенко приїхав о 12.15. Біля входу його зустрічала прес-секретарка Ірина Ванникова. Разом вони піднялися на третій поверх.

"Іде", - перешіптувалися дівчата, які реєстрували присутніх.

"Нам аплодувати?" - перепитували у них присутні.

Віктор Андрійович був одягнений в темний костюм у вузьку смужку та білу сорочку. З-під кишені на піджаку виглядала біла атласна хустинка. В конференц-залі його зустріли оплесками і одразу ж почали співати "Многії літа" — 23 лютого Віктор Андрійович святкував день народження. Після виконання пісні присутні почали вітати екс-президента.

Йому подарували кримське вино "Піно Гріль Ай Даніль" 1954 року, скульптуру святого Георгія, який убиває змія, дерев'яний ключ із символікою Львова та кілька букетів. Охоронці винесли всі подарунки у фойє і склали на столі.

Після привітання член політради зачитав порядок денний — розгляд питання про суспільно-політичну ситуація в країні і завдання, які ставить перед собою "Наша Україна" та підготовка до проведення 12-го з'їзду партії. Члени політради запропонували розглянути питання про виключення з партії ініціаторів її розколу та скасування рішень про виключення з партії членів політради, які приймалися на неправомірних засіданнях обласних організацій партії.

Ці пропозицій прийняли одностайно. Після цього журналістів попросили залишити конференц-зал.

Засідання тривало півтори години. На ньому зі списку членів партії виключили колишнього голову політради Сергія Бондарчука, голову Київської міської організації Андрія Ніцоя, Юрія Макуха, голову Тернопільскої обласної організації Петра Мандзія, представника Чернігівського осередку Ганну Кияшко, представника Кримської організації В'ячеслава Хмеловського та представника Харківської організації Сергія Курінного за "дія, що провокували розкол у партії".

"Сьогоднішнє засідання політради стало для мене подарунком. На ньому з партії вивели людей, які не дотримувалися регламенту. Це дуже чіткі, жорсткі але необхідні рішення", - розповів після засідання Ющенко.

"Найпершими із днем народження мене привітали діти. О першій годині ночі я повернувся із Брюсселю. Вони вдали, що сплять, а потім привітали мене цілою п'єсою", - додав він.

Після закінчення політради присутніх частували італійським шампанським та пиріжками із села Хоружівка, в якому народився Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «На політраді "Нашої України" пригощали італійським шампанським та пиріжками ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути