понеділок, 13 серпня 2012 13:33

Камерунські боксери бояться повертатися додому після Олімпіади

Камерунські боксери бояться повертатися додому після Олімпіади

П'ятеро боксерів з Камеруну, які взяли участь в Олімпійських іграх у Лондоні, заявили про своє бажання залишитися у Великобританії.

Минулого тижня після свого виступу на змаганнях боксери разом з плавцем і запасним голкіпером жіночої збірної самовільно залишили Олімпійське селище.

Всі п'ятеро боксерів розповіли, що керівництво Олімпійської делегації їхньої країни загрожувало їм закінченням кар'єри в разі незадовільного результату на змаганнях.

За словами одного з боксерів, бажання олімпійців залишитися у Великобританії пов'язане з надією на покращення їх професійних навичок.

Раніше в невідомому напрямку зник 15-річний факелоносець з Ефіопії, який був запрошений до Лондона для участі в естафеті Олімпійського вогню.

Зазначимо, що національний олімпійський комітет Камеруну звернувся до організаційного комітету Ігор у Лондоні з проханням допомогти в затриманні семи камерунських атлетів, які втекли з Олімпійського селища в столиці Англії.

Зараз ви читаєте новину «Камерунські боксери бояться повертатися додому після Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути