Ексклюзиви
вівторок, 19 жовтня 2010 18:17

Жінка вбила чоловіка через його ревнощі

Жінка вбила чоловіка через його ревнощі
 

11 жовтня в селі Александрівка Снігурівського району Миколаївської області жінка вбила співмешканця ножем у груди.

Подружжя жило у громадянському шлюбі 12 років. Мали дорослу доньку. Проте законно оформлювати стосунки не збиралися. Жили одним днем, обоє не мали постійної роботи, полюбляли чарку. За кілька днів до трагедії Галина дізналася, що з тюрми звільняється її колишній чоловік. Довго вагалася, як сказати про це теперішньому чоловікові. Але звільненого потрібно було зустріти, тому жінці довелося зізнатися про стару любов. Почалися ревнощі, звинувачення.

- Він три дні докоряв їй, що дала колишньому свій номер телефону, провідувала в тюрмі, посилки возила, - говорить кореспонденту Gazeta.ua Владислав Гнатенко, головний спеціаліст по зв'язкам з громадскістю Миколаївського ГУ МВС. - З'ясування стосунків супроводжувалося вживанням спиртних напоїв. Все закінчилося тим, що жінка схопила кухонного ножа і один раз вдарила чоловіка в груди, в область серця.

Однак своєї провини жінка повністю не визнає. Мовляв, в серце вона не попала, ніж чоловік провернув далі сам і добив себе. Наразі триває слідство. Проти зловмисниці відкрито кримінальну справу "Умисне вбивство", що карається від 7 до 15 років позбавлення волі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Жінка вбила чоловіка через його ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути