середа, 19 квітня 2017 17:27

З'явилися подробиці моторошного вбивства жінки-медика на полігоні

З'явилися подробиці моторошного вбивства жінки-медика на полігоні
Військовий убив жінку-медика на очах у нареченої ФОТО: zik.ua

Вбивство військової фельдшерки на Яворівському полігоні сталося на очах у нареченої підозрюваного.

Про це повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець.

"Троє військових приїхали з Одещини на Львівщину на бойове злагодження. Тієї ночі сиділи випивали. 26-річний військовий освідчився жінці, яка працювала психологом. Тож вони втрьох святкували заручини. Згодом між ним та жінкою-медиком виникла сварка. Близько 2-ої ночі чоловік вхопив ніж і двічі проткнув його у серце жінки. А потім перерізав горло. У наметі на момент вбивства була його наречена", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійця Нацгвардії штрикнули ножем через зауваження

"Тіло він скинув у яму для відходів. Спакував її речі. Очевидно планував втекти. Однак передумав і повідомив своєму командиру про те, що сталося. Бійця затримали. Його тримають під вартою. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років", – розповів Савинець.

Нині слідчі переглядають кілька версій. Ймовірно, причиною вбивства став любовний трикутник. Звідти і ревнощі чи особиста неприязнь. Правоохоронці перевіряють причетність до вбивства жінки-психолога. Є інформація, що із загиблою сварилася також.

"Ми одразу відкинули версію, що чоловік прикриває свою наречену, яка могла вбити сама. Закривавлений одяг та ніж належать чоловікові. Однак не виключаємо, що наречена могла допомагати коханому. Окрім цього, ми намагаємося з'ясувати, як спиртне потрапило на військову територію", - додав Савинець.

Зі слів прокурора, підозрюваний був старшим сержантом батареї. Простіше - це сержант, який є старший над іншими сержантами. Це – людина, яку поважають і якій довіряють.

Загибла, підозрюваний у вбивстві та його наречена свого часу брали участь в антитерористичній операції на Сході України. А чоловік загиблої зараз служить в зоні АТО.

На Львівщині, на території Яворівського полігону військовий зарізав жінку-медика. Її тіло викинув у вигрібну яму. Трагедія сталася у ніч проти 19 квітня. Потерпіла отримала удари в область грудної клітки та шиї. Рани виявилися смертельними і жінка померла. Військові раніше проходили службу в зоні АТО. 26-річний чоловік – мешканець Херсонської області. А 31-річна жителька Херсона – медик-військовослужбовець за контрактом. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці моторошного вбивства жінки-медика на полігоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути