середа, 19 квітня 2017 12:54

Військовий зарізав жінку-медика, тіло викинув у вигрібну яму

Військовий зарізав жінку-медика, тіло викинув у вигрібну яму
Військовий убив жінку-медика ФОТО: zik.ua

На Львівщині, на території Яворівського полігону, військовий зарізав жінку-медика. Її тіло викинув у вигрібну яму. Трагедія сталася у ніч проти 19 квітня.

Про це повідомляє УНІАН.

"На території наметового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон) між двома військовослужбовцями виникла сварка. Під час конфлікту чоловік вхопив ніж і кілька разів вдарив ним жінку. Потерпіла отримала удари в ділянку грудної клітки та шиї. Рани виявилися смертельними. Жінка померла. Військовий виніс її тіло з намету і викинув у яму. За декілька годин убиту жінку знайшли. За попередньою інформацією, причина вбивства – ревнощі. Військові раніше проходили службу в зоні АТО. 26-річний чоловік – житель Херсонської області. А 31-річна жителька Херсона – медик-військовослужбовець за контрактом", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичній квартирі виготовляли документи для ватажків ДНР

У Військовій прокуратурі Західного регіону офіційних коментарів не дають. Представники Міноборони України у Львові підтвердили інформацію про вбивство. Нині триває слідство. На місці працюють правоохоронці, з'ясовують обставини.

П'яний терорист ДНР вбив цивільного та його вагітну дружину. 5 квітня військовослужбовець 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти "Новоазовськ" 1-го армійського корпусу влаштував ДТП. Він перевищив швидкість та зіткнувся з іншою машиною. Жінка з чоловіком загинули на місці. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Військовий зарізав жінку-медика, тіло викинув у вигрібну яму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути