пʼятниця, 04 березня 2011 21:08

Жорстоке вбивство дівчаток у Севастополі розкрито

Жорстоке вбивство дівчаток у Севастополі розкрито

Міліція розкрила вбивство двох неповнолітніх дівчаток у Севастополі.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ України генерал-майор міліції Леонід Зима на прес -конференції в Севастополі.

За його словами, співробітниками міліції проведена копітка робота щодо розкриття вбивства дітей, відпрацьовано низку версій. Зараз проводяться очні ставки, допити. Всі вони знімаються на відео, щоб не було ніяких фальсифікацій. Заступник міністра підкреслив, що зараз можна говорити про те, що злочин розкрито.

Також посадовець відповів на численні запитання журналістів. Зокрема, про залучення до дисциплінарної відповідальності співробітників міліції, а саме про звільнення з посади начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей управління; ще на багатьох працівників накладено дисциплінарні стягнення за недоліки в роботі.

Зима повідомив про перспективи розкриття інших резонансних вбивств. Він підкреслив, що який би термін давності не був у злочину, співробітники міліції однак повинні докласти максимум зусиль, щоб його розкрити.

Нагадаємо, 10-річна Анастасія Балябіна і 11-річна Тетяна Мізіна вийшли з двору будинку в Севастополі 4 січня і пропали. З 5 січня вівся їх пошук. 10 січня міліція порушила кримінальну справу за статтею "вбивство".

29 січня були виявлені тіла дітей зі слідами насильницької смерті.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоке вбивство дівчаток у Севастополі розкрито». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути