понеділок, 14 лютого 2011 12:02

У міліції кажуть, що севастопольських дівчаток убив не сторож

У міліції кажуть, що севастопольських дівчаток убив не сторож

Інформація про те, що сторож дитсадка зізнався у вбивстві севастопольських дівчат, не підтвердилася. В даний час слідчі допитують 14-річного брата загиблої Тані Мізіної.

Як розповіло джерело, пов'язане з рідними убитих дівчаток, слідчі майже щодня допитують брата Тані Мізіної, 14-річного Андрія, який перебуває на обліку в міліції. Допит здійснюється з метою встановити коло спілкування дівчаток і факти, які передували і які виникли після їх розшуку і подальшого виявлення їхніх тіл.

Співробітник севастопольського УМВС прокоментував інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що у вбивстві дівчаток зізнався сторож дитячого саду і написав явку з повинною.

"Так, ми перевіряли сторожа одного з дитячих садків міста і жінку, яка викинула дитячі речі, на їхню причетність до цієї справи. Інформація не підтвердилася. Явка з повинною днями теж мала місце, але від зовсім іншої особи і в іншій справі. До вбивства дівчаток це відношення не має. Не вірте чуткам і домислам, а чекайте офіційних заяв. Повірте, ми працюємо зараз", - сказав міліціонер.

Про те, що вбивця або вбивці школярок ще не знайдені, говорить і те, що міліція продовжує "прочісувати" місто, опитувати сусідів Мізіних і Балябіних, перевіряти документи у власників транспортних засобів та господарів гаражів.

Через відсутність офіційної інформації з боку севастопольського УМВС, по місту розповсюджуються чутки про ритуальний характер вбивства, про діяльність невідомої секти, про маніяка-одинака, про промисел циган і заїжджих "гастролерів".

Нагадаємо, дівчата Таня Мізіна і Настя Балябіна зникли 4 січня, вийшовши з дому на прогулянку. Вже наступного дня групи добровольців організували пошукові бригади і розшукували подруг по всьому місту. Міліція порушила кримінальну справу тільки 10 січня.

І лише 29-30 січня були знайдені понівечені тіла школярок. За попередніми даними експертів, вони були вбиті 21-23 січня і більше двох тижнів з дня зникнення ще були живі і перебували десь у межах Севастополя.

Севастопольська міліція затримала кілька підозрюваних.

"Вгороде"

Зараз ви читаєте новину «У міліції кажуть, що севастопольських дівчаток убив не сторож». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути