пʼятниця, 11 лютого 2011 09:20

Підозрюваний зізнався у вбивстві севастопольських школярок

Підозрюваний зізнався у вбивстві севастопольських школярок

Сторож дитсадка в Севастополі, якого нещодавно затримали за підозрою у вбивстві двох севастопольських школярок - 11-річної Тані Мізіної і 10-річної Насті Балябіної, зізнався у злочині.

Літній чоловік написав "явку з повинною", повідомила газета "Сегодня" з посиланням на джерело в МВС.

За словами джерела, оперативники перевірили сторожа на детекторі брехні - на той випадок, якби він спробував себе обмовити, а насправді був невинний. Але поліграф підтвердив слова сторожа.

"До речі, раніше ми підозрювали в причетності до злочину і дружину сторожа. Одразу після затримання чоловіка вона викинула з дому якісь дитячі речі, і ми вирішили - це докази. Але пізніше з'ясувалося: жінка тут ні при чому", - розповів представник міліції.

Від офіційних коментарів правоохоронці поки утримуються.

Дідусь Тані Мізіної, Микола Кононович, не вірить у те, що правоохоронці затримали справжнього злочинця. "Ну навіщо літній людині вбивати наших курчат? Я б дуже хотів, щоб вбивцю впіймали і дуже жорстоко покарали. Аж до смертної кари. Але сподівань на це у мене немає", - зауважив він.

Нагадаємо, дівчата Таня Мізіна і Настя Балябіна зникли 4 січня, вийшовши з дому на прогулянку. Вже наступного дня групи добровольців організували пошукові бригади і розшукували подруг по всьому місту. Міліція порушила кримінальну справу тільки 10 січня.

І лише 29-30 січня були знайдені понівечені тіла школярок. За попередніми даними експертів, вони були вбиті 21-23 січня і більше двох тижнів з дня зникнення ще були живі і перебували десь у межах Севастополя.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний зізнався у вбивстві севастопольських школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути