пʼятниця, 04 лютого 2011 09:57

У справі про вбивство дівчаток у Севастополі є підозрювані - Могильов

У справі про вбивство дівчаток у Севастополі є підозрювані - Могильов

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що у справі по вбивству двох дівчаток у Севастополі є особи, яких можна вважати підозрюваними.

Як повідомляється на сайті МВС, на прес-конференції у Севастополі Могильов зазначив, що зараз у міліції є близько 10 версій причин скоєння злочину.

"Не можна говорити про корисливий мотив, тому що дівчатка з не дуже забезпечених сімей. Хоча, не виключено, що їх могли залучати до жебракування на вулицях міста. Крім того, не виключена версія сексуального домагання особою з психічними порушеннями", - наголошується в повідомленні.

Міністр зазначив, перед севастопольською міліцією поставлено завдання розкрити цей злочин у найкоротші терміни.

Як повідомлялося раніше, 4 січня Тетяна Мізіна 1999 року народження та Анастасія Балябіна 2000 року народження близько 11.00 годин разом пішли з двору будинку, в якому проживали, і додому так і не повернулися.

На наступний день був оголошений їх розшук.

Пізніше з'являлися відомості про те, що 5 і 6 січня вони нібито потрапляли в об'єктив камер зовнішнього спостереження. 7 січня до пошуку дівчаток підключилися і городяни, а керівництво УМВС України в Севастополі повідомило, що до пошуку залучено практично весь склад МВС, дислокований в Севастополі.

По всьому місту були розклеєні листівки, орієнтування на дітей були також розіслані до органів МВС України в АР Крим.

30 і 31 січня дівчинки були знайдені вбитими зі слідами насильницької смерті за 500-600 м від будинку, де вони проживали. За даним фактом порушено кримінальну справу за ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство). Співробітники міліції проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до злочину.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У справі про вбивство дівчаток у Севастополі є підозрювані - Могильов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути