Ексклюзиви
четвер, 03 лютого 2011 11:14

Убитих у Севастополі дівчаток ґвалтували

Убитих у Севастополі дівчаток ґвалтували

Експертиза засвідчила, що на тілах обох дівчаток, яких знайшли мертвими у Севастополі, є сліди сексуальної наруги. А тим часом слідчі кажуть, що є причини говорити про існування у місті маніяка.

Слідство відкинуло версії про ритуальне вбивство та викрадення дітей з метою продати їх на органи. Вони не підтвердилися.

За висновками судмедекспертів, дівчата загинули від утрати крові. На їхніх грудях численні ножові поранення. Остаточні результати експертиз чекають за кілька днів. Зокрема, стане відома точна дата смерті дітей, адже тіла підкинули на звалище десь за тиждень після вбивства.

Батьки дівчат стверджують, що правоохоронці недбало поставилися до пошуків дітей. У міліції погоджуються, що пізно відкрили кримінальну справу, але нарікають, що їх дезорієнтували. Були люди, які стверджували, що бачили дівчаток серед бездомних.

Підозрюваних у слідчих немає. Хоча зізналися, що здійснити таке міг психічнохворий чоловік, який, очевидно, стоїть на обліку.

Нагадаємо, дівчаток, яких з 5 січня шукали разом з міліцією добровільні пошукові групи севастопольців, знайшли мертвими.

Тіло 10-річної учениці СШ №4 Насті Балябіної випадково помітила жінка, що проходила увечері 29 січня за гаражами кооперативу. Вона повідомила про це в міліцію. Близько полудня 30 січня вже оперативники в тому ж районі виявили тіло 11-річної учениці школи-інтернату №3 Тані Мізіної. Це лише за 500-600 м від будинку, де жили подруги.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Убитих у Севастополі дівчаток ґвалтували ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути