середа, 11 січня 2012 09:44

Жителя Чернігівщини зарізали через жарти про сексуальну орієнтацію

Жителя Чернігівщини зарізали через жарти про сексуальну орієнтацію

На Чернігівщині чоловік убив односельця за жарти про його нетрадиційну орієнтацію. Про це повідомили у секторі громадських зв'язків УМВС в області.

Трагедія сталася у с. Липовому Талалаївського району. 41-річний чоловік отримав від матері, яка перебуває на заробітках, грошовий переказ. Кошти він вирішив пропити разом зі своїм односельцем. До них зайшов у гості 34-річний житель цього ж села і долучився до застілля.

За інформацією правоохоронців, зараз уже важко встановити справжні причини конфлікту, але гість мав необережність пожартувати "на тему чоловічої дружби". Господар, який вже відбував покарання у в'язниці, сприйняв цей жарт як глибоку образу та зажадав вибачень. Натомість гість і далі ображав чоловіка недвозначними натяками.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Різанина у столичній квартирі: чоловік швидко порішив двох господарів

Власник помешкання взяв ножа і почав завдавати гостю удари спочатку по ногах, потім, по голові й грудях. Поранення виявилися смертельними.

Чоловіки спробували приховати злочин, але оперативники розкрили вбивство "по гарячих слідах". Міліціонери виявили беззаперечні докази причетності до вбивства – закривавлені кухонний ніж, одяг, постільну білизну.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статті 115 Кримінального кодексу України - вбивство. Головного підозрюваного затримано та поміщено до ізолятора тимчасового утримання. Йому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі. У справі триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Жителя Чернігівщини зарізали через жарти про сексуальну орієнтацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути