Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 14:11

Різанина у столичній квартирі: чоловік швидко порішив двох господарів

Працівниками карного розшуку та роти патрульно-постової служби Святошинського районного управління міліції розкрито подвійне вбивство.

Про це повідомляє прес-служба МВС у місті Києві.

"Трагедія сталася через зловживання спиртними напоями. Молодики відзначали чи то релігійне свято чи то зустріч, коли на квартиру, де вони пиячили, завітали ще троє гостей. Господарям, раніше судимим, чомусь не сподобався один з візитерів, і у них виник конфлікт. Гість виявився не з слабого десятка, і схопивши кухонний ніж, одним ударом вбив одного, та двома – іншого. Свідки ситуації не встигли навіть зрозуміти, що сталося. А коли побачили калюжі крові, злякались, і втекли", - розповіла Малишева Тетяна, помічник начальника Святошинського РУ ГУМВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провідники потягу "Київ-Ужгород" вбили студентку, а тіло викинули на колії

За її словами, померлих знайшла 45-річна власниця квартири на кухні, і одразу викликала міліцію. Однак пояснити, як сталася трагедія не могла – спала в кімнаті після великої кількості оковитої. І навіть, після приїзду правоохоронців вона не протверезіла.

Працівники карного розшуку за кілька годин затримали чоловіка. Хоча на нього нічого не вказувало, з загиблими він раніше не зустрічався, в даній квартирі не бував. Однак, вже з ранку давав пояснення правоохоронцям.

Слідчим відділом Святошинського районного управління міліції порушено кримінальну справу за п. 1 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Різанина у столичній квартирі: чоловік швидко порішив двох господарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути