четвер, 29 грудня 2011 08:53

Провідники потягу "Київ-Ужгород" вбили студентку, а тіло викинули на колії

Провідники потягу "Київ-Ужгород" вбили студентку, а тіло викинули на колії

17 грудня о 6.00 годині ранку машиніст поїзда, що їхав між зупинками на залізничному перегоні Золочів - Красне Львівської області побачив між залізничним полотном жіноче тіло. Одразу передав інформацію черговим на Львівській залізниці. На місце виїхала швидка допомога та міліція.

Дівчина 23 років була ще живою. Її доправили у найближчу районну лікарню у Буськ. Близько сьомої ранку вона померла. Лікарі кажуть, що травми голови та крововилив були несумісні з життям. Крім того, у дівчини була травма ноги. Ознак згвалтування не було. Дівчина була тверезою. Проте при собі не мала жодних документів.

Як виявилося, дівчину викинули з поїзда №81 Київ-Уджгород. Вона їхала зі столиці провести вихідні у містечко Самбір на Львівщині. До Львова не доїхала 60 км. Була випускницею одного з медичних закладів Ужгорода. На коліях вона пролежала з 3.00 год. ночі.

У вагоні з дівчиною їхали дві черниці та чоловік. Проте досі вони не зголосилися, як свідки.

"У цей же день ми опитали провідників усіх десяти потягів, які курсували цим напрямком. В одного з провідників поїзда Київ-Ужгород знайшли речі убитої — сумочку, фотоапарат, золоті прикраси. Підозрюваному 25 років, його спільнику трохи більше. Отже, вбивство було вчинено з метою наживи", - розповів прес-секретар управління УМВС на Львівській залізниці Ігор Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Провідники потягу "Київ-Ужгород" вбили студентку, а тіло викинули на колії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути