вівторок, 10 січня 2012 14:29

У Жмеринці впіймали вбивць 14-річної дівчинки

У Жмеринці впіймали вбивць 14-річної дівчинки

За підозрою у скоєнні вбивства у Жмеринці Вінницької області за місцем проживання затримано двох місцевих мешканців віком 22 та 21 рік. Один з них у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки. Обидва ніде не працюють, зловживали спиртними напоями.

За попередніми даними слідства, підозрювані, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зустріли дівчину, між ними виник конфлікт, внаслідок чого вони скоїли вбивство.

Нагадаємо, увечері 6 січня у Жмеринці у парку ім.Горького біля криниці місцевий житель знайшов мертвою невідому дівчину-підлітка. Чоловік повідомив інформацію на лінію "102". На місце надзвичайної події прибула слідчо-оперативна група міліції, до розкриття злочину долучили особовий склад жмеринського райвідділу міліції. Його розкриття взяв під особистий контроль начальник УМВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провідники потягу "Київ-Ужгород" вбили студентку, а тіло викинули на колії

Міліціонери з фотографією дівчинки почали обходити будинки, опитували місцевих жителів. В результаті було встановлено, що загибла - 14-річна мешканка Жмеринки, учениця 8 класу місцевої школи. Дівчинка виховувалася в багатодітній сім'ї.

Згідно попереднього висновку судово-медичної експертизи, смерть дитини настала внаслідок механічної асфіксії.

За фактом навмисного вбивства Слідчим управлінням УМВС порушено кримінальну справу відповідно до ч.1 ст.115 Кримінального кодексу Україні. Обвинувачені в цьому злочині знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про їх арешт на період досудового слідства. Їм загрожує до 15 років ув'язнення

Зараз ви читаєте новину «У Жмеринці впіймали вбивць 14-річної дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути